Odottamaton näky! Mad Max -rekka kiitää Venäjän maanteillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Usein elokuvateollisuus vaikuttaa lähtemättömällä tavalla todellisuuteen. Nyt Valko-Venäjän tieliikenteessä on tullut vastaan rekka-auto, joka on kuin suoraan takavuosien Mad Max -elokuvista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Moni muistaa ehkä vieläkin 1980-luvun alun suositun Mad Max -trilogian, jossa aavikkosoturina nähtiin Mel Gibson. Tiellä matkustajat onnistuivat tallentamaan näyn, joka olisi sopinut ulkonäkönsä puolesta kyseiseen elokuvaan.

Tunnettu venäläinen ja presidentti Vladimir Putinin kannattama Night Wolves -moottoripyöräjengi oli nimittäin tuunannut ajopelinsä elokuvan teeman mukaiseksi taisteluvalmiiksi aavikkoautoksi. Mikäli kantava ajatus olisi jäänyt jollekin epäselväksi, luki kulkuneuvon kyljessä Mad Max -teksti.