Susan Boyle paljasti yliluonnollisen kokemuksen – henki seuraa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Susan Boyle nousi aikoinaan kertaheitolla kotimaansa suosituksi kultakurkuksi voitettuaan Talent-kilpailun. Nyt Susan on avautunut yliluonnollisista kokemuksistaan. Harva tietää, että naisen Bridget-äiti kuoli juuri ennen hänen suurta menestystään.

52-vuotias Boyle kertoo aistivansa äitinsä hengen rinnallaan joka päivä.

– Tein lupauksen äidilleni, että tekisin jotain elämälläni. Hän on aina kanssani hengessä. Hän on jutellut jonkun kanssa yläkerrassa, koska en olisi saanut muuten menestystäni. Joku on puuttunut asiaan, tunnen sen, kertoi laulajatar The Observer -lehdelle.

Susan Boyle kertoi äskettäin viihdemedioille, että hänellä diagnosoitiin viime vuonna Aspergerin oireyhtymä. Hänen mukaansa se on ollut kuitenkin siunaus, koska diagnoosin ansiosta ihmiset ymmärtävät paremmin hänen käytöstään. Aspergerin oireyhtymän omaavat ihmiset kärsivät usein vaikeuksista sosiaalisissa suhteissa ja kommunikaatiossa. Boyle sai vastikään varmuudella tietää, että hänellä on Aspergerin oireyhtymä.