Victorian enkelit twerkkasivat takahuoneessa – video päätyi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne lukeutuu mallimaailman nouseviin kykyihin. Tähti on esiintyi taannoin lukuisten muiden huippumallien kanssa catwalkilla New Yorkissa järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä.

21-vuotias mallikaunotar on nyt jakanut Instagram-tilillään lyhyen videon, jossa Victoria’s Secret -enkelit heittäytyvät ajankohtaisen tanssin valtaan. Takahuoneessa kuvatulla videolla mallikaunottaret esittävät kameralle twerkkaus-tyylistä tanssia.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.