Nainen, näin tiedät onko mies tosissaan suhteessa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ulkona liikkuva sinkkuihminen tapaa jatkuvasti uusia ihmisiä. Joskus baarissa voi törmätä komistukseen, jonka kanssa vaihdetaan puhelinnumeroita. Kun nainen suuntaa kapakasta valomerkin jälkeen kotiin hän saattaa pohtia, oliko miehen kiinnostus todellista.

Asian voi varmistaa neljällä yksinkertaisella tavalla. Nykyajan miehet eivät noudata minkäänlaisia kolmen päivän sääntöjä yhteydenotoissaan. Jos karski uros ei laita viestiä samana iltana tai vähintään seuraavan päivän aikana, voi hänen nimensä huoleti unohtaa.

Toinen vinkki kiinnostuksen puutteesta on se, jos nainen törmää mieheen vielä ensitapaamisen jälkeen, eikä tämä mainitse kyseisestä illasta mitään. Jos kaksilahkeinen haluaa kosiskella, hän ilmaisee muistelevansa vieläkin kaunottaren hehkeyttä ensimmäisen kerran, kun näki hänet.

Ensitapaaminen kapakassa saattaa olla myös ystävällistä jutustelua, jonka jälkeen ei vaihdeta puhelinnumeroita. Tämä on selkeä merkki siitä, ettei mies ole todennäköisesti kiinnostunut. Kukaan täysin myyty komistus ei anna naisen kävellä elämästään ilman, että anelee tältä puhelinnumeroa.

Mikäli kuitenkin kaikki näennäisesti osuu kohdalleen, ja treffitkin onnistutaan sopimaan, uroksen on syytä jättää puhelimensa selailu sikseen tapaamisen ajaksi, Elite Daily kertoo. Kun mies näpräilee kännykkäänsä hän viestii, ettei ole sataprosenttisen kiinnostunut seuralaisestaan. Puhelin siis pois näpeistä, kun pöydän toisella puolella istuu viehkeä nainen.