Nainen halusi päätöksen suhteelle – poltti poikaystävän talon

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Parisuhteen päättyessä mielessä voi liikkua kaikenlaisia ajatuksia. Tunteita saattaa myös nousta pintaan. Jotkut sortuvat niiden vallassa äkillisiin tekoihin, joita saa katua jälkikäteen. Eräs amerikkalainen nainen poltti eksänsä talon.

26-vuotias Kaelyn Marie Partenza meni alunperin entisen poikaystävänsä Brian Morrisin kotitalolle selvittelemään suhdetta ja lopettamaan sen asiaankuuluvalla tavalla. Tilanne meni kuitenkin jo heti kättelyssä pieleen, kun mies avasi oven ja osoitti häntä käsiaseella. Kaksikko alkoi tapella eteisessä, jonka jälkeen nainen yritti juosta karkuun.

Eksä heitti hänen peräänsä saappaat, joiden osuma sai neitokaisen mustelmille. Partenza ei jäänyt toimettomaksi, vaan sytytti Morrisin talon liekkeihin. Lopulta miehen nykyinen tyttöystävä sammutti palon. Naista syytetään tuhopoltosta, ja häntä pidetään vangittuna 50.000 dollarin takuita vastaan. NBC- Miami -sivuston mukaan Morrisia taas syytetään aseellisestä hyökkäyksestä, pahoinpitelystä ja kotiväkivallasta.