Kuvankaunis mallitulokas Bridget Malcolm bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -brändin malleilla on hyvä mahdollisuus nousta alansa huippunimiksi. Monen uraansa aloittelevan neitokaisen suurin unelma on päästä kyseisen alusvaatefirman mainoskuviin. Eräs onnekas on kuvankaunis Bridget Malcolm.

Australialainen kurvitar esittelee otoksissa Victoria’s Secret -merkin bikineitä, joista ei värikkyyttä puutu. Korallin-, pinkin- ja turkoosinvärisissä asukokonaisuuksissa poseeraava kaunotar omaa ryhtiä ja kauniin vartalon. Jostain syystä Bridget kuitenkin poseeraa kuvissa ainoastaan selin kameraan.

Vuonna 1991 syntynyt Bridget kuuluu nuoriin mallilupauksiin. Ruskeahiuksinen kaunotar on ikuistettu Victoria’s Secret -otosten lisäksi muun muassa Elle, Harpers Bazaar, Marie Claire, Glamour ja Material Girl -lehtien kuviin.