Perheenäiti lihottaa itseään 330-kiloiseksi – jouluna 20 kiloa lisää

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin eräästä amerikkalaisnaisesta, joka yritti lihottaa itseään tullakseen nimetyksi maailman painavimmaksi naiseksi. Perheenäiti Susanne Eman kihlasi kokki Parker Clackin, koska molempia yhdisti rakkaus ruokaan.

Pari lempi laimeni, kun 35-vuotias nainen joutui laihduttamaan lastensa huolenpidon takia. Hän laihtui 200-kiloiseksi, ja menetti sekä syöttäjä-kihlattunsa että elämänilonsa. Susanne päätti tämän jälkeen, että elämä on hauskempaa lihavana, ja hän on sittemmin jälleen pyrkinyt lihottamaan itseään. Tavoite on 330 kilossa.

Tämän vuoksi Eman aikoo käyttää juhlapyhät hyödykseen ja syödä niin paljon, että hän lihoo niiden aikana lähes 20 kiloa. Suunnitelmissa on 12.000 kilokalorin menu, ja uusi syöttäjä-poikaystävä tukee projektissa. Lääkärit ovat luonnollisesti suunnitelmasta huolissaan, sillä naista on aiemminkin varoiteltu ennenaikaisesta kuolemasta. Hän ei vaivaa ajatuksella päätään.

– Pidän lihavana olemisesta – tykkään isojen muotojeni tunnusta. Ruokatapojen kontrollointi oli kuin suurin nautintoni olisi viety pois minulta. Viime joulu oli surkea. Sain vain pienen palan kalkkunaa, vihanneksia ja hedelmiä. Otan sen kaiken takaisin tänä vuonna! Kertoi nainen Closer-lehdelle.