Victorian enkelien viettelevä jouluvideo – kaula-aukkojen paraati

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -brändin kaunottaret esiintyivät äskettäin YouTube-videolla, jossa he tanssivat villisti Taylor Swiftin I Knew You Were Trouble -hittikappaleen tahdissa. Neitokaiset ovat nyt lähettäneet tutun alusvaatemerkin ystäville jouluisen tervehdyksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Karlie Kloss, Behati Prinsloo, Lindsay Ellington ja Adriana Lima valkoisissa mekoissa siivet selässään. Kaunottaret keikistelevät talven lumimaisemassa ja kertovat jouluisista tunnelmistaan.

Mallitähtöset innostuvat musisointisessioon ja toivottavat YouTube-videolla katsojilleen ihania lomapäiviä. Lumoojattarien syvään uurretut kaula-aukot ovat omiaan herättämään kaksilahkeisissa sähköistävää joulutunnelmaa.