Fifty Shades of Grey -alusvaatteet kiihdyttävät mielikuvitusta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eroottinen kirjasarja Fifty Shades of Grey nähdään pian myös valkokankaalla. Parhaillaan kuvattavan elokuvan pääosissa nähdään Jamie Dornan ja Dakota Johnson. Fanit ovat innoissaan paitsi itse tarinasta, sen ympärille kyhätyistä oheistuotteista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt saatavilla on jotain tuhmaa myös makuuhuonepukeutumiseen. Kirjailija E. L. James ja Kappahl-vaatemerkki lanseerasivat vastikään yhdessä alusvaatemalliston, joka perustuu Fifty Shades of Grey -kirjasarjaan. Malliston idea on saada sitä käyttävät naiset tuntemaan olonsa sensuelleiksi.

Alusvaatemallisto esiteltiin marraskuussa Tukholmassa. Videolla nähdään mallien yllä ihastuttavia harmaan sävyisiä alusvaatteita, joita on myös XL-kokoisille neitokaisille. Mallisto on saanut yllättäen myös kritiikkiä osakseen, uutisoi Daily Mirror -lehti.