Skientologeista eronnut näyttelijä muuttui Hollywood-tähden viholliseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Leah Remini tunnetaan erityisesti roolistaan suosikkikomediassa Kellarin kunkku. Neitokainen nousi äskettäin otsikoihin erottuaan skientologien riveistä. Nyt vaikutusvaltaisena skientologina tunnettu Kirstie Alley on hyökännyt sanallisesti Leahin kimppuun.

Aiemmin kerrottiin, että Leah Reminin eroamisen päätöksen takana oli kirkon vuosien kuulustelu ja aivopesu. Hänen uskonryhmän jättäminen ja siihen liittyvät kommentit ovat saaneet skientologit suunniltaan. Kirstie Alleyn kerrotaan jo aiemmin raivostuneen Kellarin kunkku -tähdelle tämän eron myötä, mutta nyt Alley on kommentoinut kohua julkisesti Howard Sternin radio-ohjelman vieraana.

– Ensinnäkin, minulla on satoja ystäviä, jotka ovat liittyneet skientologeihin tai eronneet kirkosta. Se, että skientologikirkko jahtaisi entisiä jäseniään, on silkkaa puppua. Kun ihminen alkaa moittia ja mustamaalata uskontoani, tekee hän itsestään samalla viholliseni. Olen blokannut hänet myös Twitterissäni, Alley kertoi.