Nainen, älä sorru näihin miehiin uudenvuoden bileissä: ”Maailman alhaisin virhe”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuohuvat kylmään, tarjoilut esille ja pikkumekko päälle. Näistä aineksista on tehty useamman naisen uuden vuoden juhlaresepti. Yleensä suuret juhlapyhät tarkoittavat myös bileitä ja viinaksia, ja illan päätteeksi päädytään vällyjen väliin.

Vältettävien miesten listan ensimmäisenä on oikeutetusti ja järkevyyssyistä entinen poikaystävä. Uusi vuosi tarkoittaa kokonaan uuden ajanjakson alkamista, eikä siihen kuulu vanha suola. Kiellettynä hedelmänä ovat myös kaverin poikaystävät. Joillekin sinkkunaisille ei tee tiukkaa kaatua sänkyyn varatun miehen kanssa, mutta jos kyseessä on kaiken lisäksi oman kaverin kumppani, voidaan tekoa pitää maailman alhaisimpana virheenä.

Samaan kastiin kuuluvat myös kaverin exät, joiden kanssa sekstailemisesta ei saa muuta kuin päänsärkyä. Oikeasti. Myös kaikki muut varatut miehet ovat juhlailtoina täysikiellossa. Joillekin neitokaisille iskee keskiyön pikkutunteina hätä, että eikö kainalossa olekaan ketään vuoden vaihtumisen aikana suutelevaa, Elite Daily kertoo. Tällöin epätoivoisimmat saattavat turvautua kavereihin, ja mikäli miespuolisella ystävällä on tunteita tyttöä kohtaan, voidaan hätäratkaisuna käytettyä suudelmaa pitää ilkeänä tunneleikkinä.

Naiset suutelevat toisiaan yleensä lähinnä miehiä kiusatakseen. Tai ilmiössä voidaan oikeastaan puhua alle parikymppisistä neitokaisista, jotka eivät kuitenkaan tunnusta tykkäävänsä samasta sukupuolesta siinä mielessä. Tyttöpusut ovat söpöjä, mutta turhia. Listalle nousevat myös työkaverit, sillä vaikka markkinointiosaston Simo-Pekka näyttää promillen huppelissa hyvin potentiaaliselta pusukumppanilta, ei samoista lakanoista herääminen anna helpotusta ainakaan seuraavaan työpäivään ja arkeen tottumiseen.

Kuten asiaan kuuluu, alkaa uuden vuoden flirttailu jo hyvissä ajoin ennen puolta yötä, jolloin varpaita kihelmöivä suudelma pitäisi suorittaa. Naisia kuitenkin voidaan opastaa myös siten, että heidän ei kannata suostua tunteja aiemmin esitettyihin pusupyyntöihin, vaan vasta spontaanisti kellon lyödessä kaksitoista. Myös bileiden järjestäjään ei kannata sekaantua, sillä se tekee naisesta epätoivoisen hännystelijän.

Juhlissa on aina myös niitä adoniksia, jotka keräävät kaikilta naisilta pisteitä plakkariinsa. Siksipä kenenkään itseään kunnioittavan neitokaisen ei kannata alentua sänkypuuhiin tällaisen henkilön kanssa, ellei sitten ole itse samanlaista sorttia. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähimpänä neuvona, on omien serkkujen välttäminen. Vaikka sanotaan, että mitä serkumpi sen herkumpi, ei sukulaisiin ole hyvä kajota koskaan. Ei edes uutena vuotena.