Hämmentävä video: Nainen tanssittaa rintojaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetiä on pakko rakastaa pelkästään siksi, että se tuo toisella puolella maailmaa olevia asioita silmien eteen näytölle. Nyt huomion kiinnittää taiwanilainen povipommi Yangzi Lin, joka esittelee rintalihaksillaan suoritettavan tanssin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ei ihme, että tällä kaunottarella on Facebookissa yli 12.000 tykkääjää, sillä neitokainen on todella soma ja söpö. Hänellä on myös hyvin muodostuneita ulkoisia apuja, joiden ansiosta hän on noussut nyt viihdeuutisiin ympäri maailmaa. Yangzin rintarauhasten tanssi näytetään nimittäin Jill Changin YouTubessa olevalla videolla.

Vaikka video ei kestä kuin kymmenen sekuntia, voi tanssia katsoa uudelleen ja uudelleen kätevästi replay-nappia painamalla. Neitokainen on julkaissut itsestään myös eroottissävytteisiä kuvia Facebookiin, ja saavuttaa nopeasti uusia faneja. Hän kertoi Facebookissa myös yllättyneensä rintavideonsa suosiosta.