Nyt kosahti! Vaimo sai miehensä kiinni twerkkaamasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parrakkain ja tuimailmeisinkin mies saattaa joskus yllättää tekosillaan, kun luulee, ettei kukaan näe. Eräs vaimo sai tallennettua tällaisen hetken YouTube-videolle, jossa raavas uros päätyy twerkkaamaan salaa boksereissaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

R&b-kappaleen tahdissa peppua heilutteleva kaveri ei tiedä, että vaimo on perillä hänen touhuistaan ja seuraa tanssihetkeä kameran kanssa. Mies intoutuu pyörittelemään takapuoltaan antaumuksella, kunnes häntä kuvaava siippa vihdoin paljastaa läsnäolonsa.

Mies näyttää vähän pelästyneeltä huomatessaan jääneensä kiinni twerkkaamisesta. Kyseinen tanssityyli on saanut lukuisia kopioita poptähti Miley Cyrusin ansiosta. Naistähden esityksissä kun takamusta pyöritellään enemmän kuin tarpeeksi, ja mukana on yleensä myös peppuun läiskittäviä lyhytkasvuisia.