Känniääliö juoksi bingosaliin housut nilkoissa: ”Bingo!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alkoholin vaikutuksen alaisena tulee tehtyä monia typeryyksiä. Ihmiset ajavat välillä autolla kolareita, sekoilevat ravintoloissa ja päätyvät hajottamaan paikkoja. Nyt eräs mies on aiheuttanut koomisen välikohtauksen bingosalissa.

Vahvassa humalatilassa ollut mies sai bingomummojen silmät pyöristymään hämmästyksestä juostessaan housut nilkoissa läpi bingosalin Kentuckyn Louisvillessa. Mies pidätettiin torstai-iltana häiriökäyttäytymisestä ja juopumuksesta. Silminnäkijöiden mukaan viuhahtanut Waters huusi juostessaan ”Bingo!”.

WLKY-sivuston mukaan poliisit huomasivat Watersin tuhdin humalatilan pidättämisen yhteydessä, kun tämän puhe sammalsi voimakkaasti. Bingosaleissa on toki sekoiltu aiemminkin. Kerroimme aiemmin amerikkalaisesta miehestä, joka sai porttikiellon bingosaliin, koska huusi bingoa mielivaltaisesti lähes taukomatta jokaisen arvotun numeron jälkeen.