Nainen maalaa tauluja rinnoillaan – yksi teos jopa 500 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavalliset ihmiset nousevat koko maailman tietoisuuteen yleensä silloin, kun he ovat poikkeuksellisen lahjakkaita tai jotenkin erikoisia. Seksi tai ulkoiset avut ovat seikkoja, joiden avulla voi myydä ja niittää mainetta hieman nopeammin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tämän on huomannut myös Marcey Hawk, joka maalaa taidetta muhkealla povellaan. Hän kutsuu itseään Boobie Painteriksi, ja hän on ymmärtänyt hyödyntää suurikokoisen rintavarustuksensa taiteen tekemisessä. Nainen nimittäin maalaa rinnoillaan tauluja, joita hän sitten myy kaikille halukkaille. Arvokkaimpien teosten hinnat saattavat olla jopa 500 dollaria.

Hän kertoo Daily Mailin mukaan suurimmiksi innoittajikseen Jackson Pollockin ja Vincent Van Goghin. Hän kuitenkin sekoittaa mielellään eri tyylilajeja ja luo rinnoillaan tauluja fiilisten mukaan. Marcey käyttää maalaamisessa koko rintarauhasten aluetta ja nännejä. Hänen taiteeseensa voi tutustua YouTubessa, Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa ja muutamassa verkkokaupassa.