Madonnan peniskuva hämmentää Instagramissa: ”WTF?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningatar Madonna lukeutuu kaikkien aikojen menestyneimpiin naisartisteihin. Äskettäin hänet listattiin maailman eniten tienaavaksi laulajaksi 125 miljoonan dollarin vuosituloilla. Supertähti ei ole viime aikoina enää juuri kohahduttanut lehtien palstoilla.

Nyt Madonna on kuitenkin aiheuttanut ihmetystä julkaisemalla Instagram-palvelussa erikoisen kuvan. Madonnan kuvassa nähdään nimittäin miehen sukuelimen muotoinen ”bongi”, josta poptähti mahdollisesti nautiskelee huumausaineita tai vastaavasti jotain laillisia päihteitä. Kuva on mahdollisesti Instagramin sääntöjen vastainen.

55-vuotias Madonna erosi taannoin 25-vuotiaasta ”toyboy”-rakkaastaan Brahim Zaibatista. Syynä oli kaksikon kiireet ja pitkä välimatka. Brahim Zaibat viettää aikaa ranskassa, jossa hän esiintyy Tanssii tähtien kanssa -sarjan paikallisessa versiossa. Madonna taas asuu New Yorkissa, eikä pariskunta enää ehtinyt viettää aikaa toistensa kanssa.

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt Madonna vietti viime vuoden elokuussa 55-vuotissyntymäpäiviään. Äskettäin tähden kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.