Miehellä on KAKSI penistä – paljasti nyt seksielämänsä erikoisuudet

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Villeimmissä kuvitelmissaan tavismies voisi unelmoida omistavansa kaksi penistä, joilla voisi tietenkin tyydyttää suuremman määrän naisia. Tällaisia luonnonoikkuja on olemassa, ja nyt eräs mies on avautunut Reddit-palvelussa elämästään kahden elimen omistajana.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

DoubleD***Dude-nimimerkillä kirjoittanut henkilö kärsii difalliasta, eli harvinaisesta epämuodostumasta, jossa miehellä on jo syntyessään kaksi siitintä. Todistaakseen asian hän julkaisi verkossa kaksi kuvaa erikoisesta elinparistaan. Mies kertoi tulleensa kiusatuksi koulussa tilansa takia, mutta ei sen takia koskaan ajatellut leikkauttaa toista penistään pois.

Hän paljasti myös seksielämänsä saloja, ja tunnusti muun muassa olevansa biseksuaali. Muhkea varustus pakottaa miehen kulkemaan aina kommandona, sillä alushousut ovat hänelle tuskaa. Kaksipeniksinen mies paljastaa myös joutuvansa masturboimaan tai harrastamaan seksiä usein, koska eturauhanen oireilee, mikäli hän ei ejakuloi tarpeeksi usein.

Miehen mukaan spermaa tulvii kahdesta siittimestä todella paljon. Seksielämä on ollut kahden miehuuden kanssa vilkasta – mukaan on mahtunut orgioita ja erilaisia kokemuksia naisten kanssa. Monet neitokaiset joko rakastavat tai juoksevat karkuun nähdessään, mitä hänen housuissaan piilee. Tällä hetkellä miehellä on parisuhde sekä mieheen että naiseen, joiden kanssa on onnellinen.

Kaksi penistä on saanut uroksen harkitsemaan aikoinaan myös uraa pornoteollisuudessa, mutta hän ei ole toteuttanut ajatusta. Hän kertoo, ettei tarvitse aikuisviihteen tekemisestä saatuja rahoja ollakseen onnellinen. Miehellä on myös suosikkipenis – enemmän hän pitää oikeanpuoleisesta kikkelistään. Daily Mirror -lehden mukaan maailmasta löytyy noin sata difallia-tapausta.