Duudson-Jukka järjesti rajun pilan sairaalassa – kuvasi salaa videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina suomalaiset Duudsonit ovat julkaisseet verkossa videoita maailmankuulun pilailija Roman Atwoodin kanssa, kun miehet ovat aiheuttaneet hämmennystä Yhdysvalloissa monin tavoin. Nyt Jukka on joutunut polvileikkaukseen, jossa hänen jalkansa kuntoa paranneltiin.

Kuten arvata saattaa, ei Duudson-Jukka kyennyt olemaan pilailematta edes sairaalassa. Hän nimittäin viritti kameran kuvaamaan ja näytteli tekaistua kohtausta. Miehen itsensä Instagramissa julkaisema video päättyy hoitajan saapumiseen, ja hänen järkytyksensä lienee ollut suuri.

Naked Home Invasion -videolla Duudsoneiden Jukka päättää tunkeutua helsinkiläisten koteihin montenegrolaisena miehenä. Mies kertoo tarvitsevansa vessaa, ja valloittaa asunnon mukavuuslaitoksen itselleen. Lopulta isäntä suivaantuu toden teolla ja Jukka joutuu paljastamaan aikeensa.