Uskomaton netti-ilmoitus: ”Vaihdetaan auto viikkoon vaimosi kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin luokiteltujen ilmoitusten palveluihin lukeutuva Craigslist on Yhdysvalloissa erittäin suosittu palvelu, jonka miljoonien ilmoitusten joukosta löytyy ajoittain hyvinkin erikoisia tapauksia. Nyt eräs ilmoitus tarjoaa Jeep-autoa, mutta vaihdossa pyydetään vaimo lainaan viikoksi.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Kyseessä on huntsvillelaisen miehen julkaisema ilmoitus, jossa tarjotaan vuosimallia 2011 olevaa Jeep Grand Cherokee -maastoautoa 9.000 dollarin hintaan. Mikäli kauppahintaa ei halua maksaa rahalla, niin myyjä suostuu ottamaan vaihdossa myös ostajan 18 – 50-vuotiaan vaimon viikon ajaksi. Ennen kauppaa myyjä haluaa nähdä vaimosta otetun alastonkuvan, jotta hän voisi hyväksyä kaupan.