Brasilialaiskaunottaret pelasivat pomppulinnassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilia tunnetaan maana, jossa jalkapallo menestyy hyvin urheilulajina. Monet maan kaunottaret ovat kuuluisia isosta pepustaan, jota eivät pelkää esitellä. Nyt nämä kaksi tunnusmerkkiä on yhdistetty urheilulliseen videoon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään brasilialaisia neitokaisia pelaamassa pelkässä napapaidassa ja alushousuissa jalkapalloa keskellä pomppulinnaa. Hytkyvään näkyy yhdistyy kuumaa tunnelmaa, kun linna on öljytty, ja kaunottaret alkavat kompastella sen liukkaudessa.

Kyseinen video voi ilahduttaa miehistä silmää vieläkin enemmän kuin esimerkiksi naisten mutapainin seuraaminen. Onhan paikalla enemmän muodokaspeppuisia neitoja taisteluhengessä. Pitäisikö tällainen laji saada Suomeen?