Cara Delevingnen muodot paisuivat mystisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähti on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa taannoin järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä.

21-vuotias mallikaunotar nähdään nyt La Perla -alusvaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Cara Delevingne näyttää tosin kokeneen mainoksia varten photoshop-käsittelyn. Hän on tuoreessa mainoskuvassa huomattavasti muodokkaampi, kuin esimerkiksi taannoin Barbadoksella otetuissa rantakuvissa. Lisäksi hänen rintojensa alla olevat tatuoinnit on peitetty.

Kuva: La Perla
Kuva: La Perla
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.