Aviomies kyllästyi vaimon kanssa shoppailuun – keksi huikean idean

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken kiinalaiseen ostoskeskukseen avatusta miesten päivähoitopaikasta, jonne siipat voi viedä naisten pitkäveteisten shoppailuhetkien ajaksi. Nyt Steve Venegas -niminen mies on keksinyt hauskan ajanvietteen vaimonsa kauppareissujen ajaksi.

Kuva: Tumblr
Kuva: Tumblr

Miehet saattavat tuskailla naisten sovituskopin edessä läkähtymispisteeseen saakka. Venegas keksi kuitenkin shoppailun lomassa toteutettavan uuden harrastuksen nimeltään Gap Mannequin Project. Leikin perusideana on matkia ostoskeskusten mallinukkeja. Katso kuvat tästä.

Aviomies noutaa hyllyistä samanlaiset vaatteet kuin mallinukeilla, ja asettuu hahmojen viereen samanlaiseen asentoon. Lopputuloksena syntyy hulvaton asetelma, ja nyt projektin kuvat niittävät mainetta ja kunniaa netissä.

Kaupoissa kierteleminen ei sovi kaikille. Kerroimme ennen joulua tapauksesta, jossa kiinalainen mies hyppäsi ostoskeskuksen parvekkeelta, koska sai tarpeekseen tyttöystävänsä shoppailusta.