Claudia Romani jätti bikinit kotiin – paljasti Staralle miksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani viettää runsaasti aikaansa Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin taannoin myös suomalaisen Jessica Edströmin seurassa. Jouluterveiset Staran lukijoille rannalta taannoin lähettänyt kohukaunotar on nyt joutunut jättämään bikinit kotiin.

Yhdysvaltoja koettelee parhaillaan kylmin talvi jopa 200 vuoteen. Tästä syystä myös Claudia on joutunut vetäytymään Miami Beachin rannalta keskustaan. Tänään Claudia lähestyi Staraa tuoreilla kuvillaan, joiden yhteydessä hän kommentoi poikkeuksellisen peittävää asuvalintaansa.

– Miamissa on nyt niiiiin kylmä. Minulla ei ole mahdollisuutta lähteä rannalle, heh. He kuitenkin lähettivät minulle nämä kuvat. Hyvää Uutta Vuotta Staran lukijoille! XOXO, Claudia Romani kertoi Staralle.

31-vuotias Claudia Romani pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja esiintyi siellä bikineissä. L’Aquilassa syntynyt Romani on asunut vuodesta 2010 lähtien Miamissa, Floridassa. Hän on esiintynyt aiemmin GQ, FHM, Maxim, Cosmopolitan ja More!-lehtien kansissa.