Ulostetta satoi toimiston katosta – tätä näkyä et haluaisi kokea

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Talviset olosuhteet ja pureva pakkanen saattavat tuottaa kiinteistöille ongelmia. Nyt verkossa on levinnyt video chigagolaisen pilvenpiirtäjässä sijaitsevan mainostoimiston työpäivästä, jonka täytti katosta satanut ihmisuloste. Työntekijä kuvasi tilanteen ja julkaisi sen verkossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään, kuinka katosta valuu ruskeaa nestettä. Napapyörteen aiheuttamien jäätävien pakkasten hajottamat putket vuotavat ulostetta lainehtivalle lattialle. Erään työntekijän nähdään kävelevän varpaisillaan, ettei astuisi nesteeseen.

Pilvenpiirtäjän omistajan Leo Burnettin mukaan katosta valuneessa nesteessä ei ollut ulostetta, vaan pelkkää pölyä ja vettä. Viime aikoina Yhdysvalloissa on koettu todella kylmiä säätiloja napapyörteen ansiosta. Pyörre ei useinkaan siirry Pohjoisnavalta etelämmäs kohti Pohjois-Amerikkaa, uutisoi Daily Mirror -lehti.