Brett Rossi riisui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koomikko Charlie Sheen tapailee parhaillaan itseään huimasti nuorempaa 24-vuotiasta pornotähteä Brett Rossia. Pari vietti joulun pyhät yhdessä Euroopassa, ja naisen tähdeltä saama joululahjakin oli varsin hulppea. Blondi kuittasi nimittäin Sheeniltä oman luksusauton.

Brett Rossi on esitellyt aiemmin sulojaan estottomasti valokuvaussessioissa. Nyt hän esiintyy jälleen Penthouse.com-sivuston kuvissa punaisissa alusvaatteissa. Viettelystä tihkuva neitokainen ei suinkaan kursaile, vaan hän riisui myös itsensä yläosattomiin kuvausten kuluessa.

48-vuotias Charlie Sheen on julistanut parin kuukauden ajan olevansa mennyttä miestä. Hän tunsi löytäneensä elämänsä rakkauden Rossin muhkeiden muotojen parista. Monien kosteiden bailujen isäntä suuttui viimeksi verisesti eksälleen Denice Richardsille, koska ei saanut viettää aikaa entisen parin yhteisten lapsien kanssa jouluna huolimatta maksamastaan tuntuvasta elatusavusta. Mies päätti kettuilun vuoksi laittaa asian vireille oikeudessa, jotta maksu pienenisi tuntuvasti.