Sinkkumarkkinat juuri nyt kuumimmillaan – kumppania etsitään tositarkoituksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ystävänpäivä tekee tuloaan ja rakkaudesta haaveilevien sinkkujen täytyy aktivoitua viimeistään nyt, mikäli tahtovat viettää kalenterivuoden ruusunpunaisimman juhlapäivän oman ihastuksen kera. Tammikuussa etsitään kumppania tositarkoituksella.

Tylsä tammikuu saa monet apeaksi, kun sää on kylmä, laskupino kasvaa ja väsymys vaivaa. Sinkuilla menee kuitenkin lujaa, sillä nyt jos koskaan etsitään tuoretta ja vakituista seuraa. Treffipalstat ja deittisivustot keräävät tähän aikaan vuodesta hyvin paljon uusia käyttäjiä, ja profiileja kiillotetaan valmiiksi rakkauden vuoteen 2014.

Treffipalvelusivusto Lovestruck.com paljasti, että ensitreffejä sovitaan tammikuussa jopa 27 prosenttia normaalia enemmän. Joulun jälkeen tiukka budjetti kuitenkin pakottaa deittailijat viettämään aikaansa kotioloissa tai kahviloissa. Etuna on se, että kotisohvalla jutellessa saattaa myös tutustua paremmin tulevaan kumppaniinsa.