Tästä ei työpäivä surkeammaksi muutu – itkupotkuraivarit keskellä katua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät sen tunteen, kun mikään ei onnistu ja eläminen maistuu kolme päivää sitten lautaselle kuivuneelta kaurapuurolta. Etenkin maanantait saavat usein ihmisten kiukkuvaihteen päälle, mutta nyt videolle on ikuistettu erään postia jakaneen pojan todellinen hermoromahdus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa julkaistulla videolla näytetään, kuinka sateisessa Hollannissa mainoksia jakanut nuori mies menettää totaalisesti malttinsa. Almeren kaupungissa työskentelevällä poikaparalla menee kaikki pieleen – mainokset leviävät pitkin katuja, eikä edes polkupyörä pysy pystyssä. Raivonkekäleenä riehuva työntekijä hakkaa nyrkeillä kulkupeliään.

Vaikka video on mitä ilmeisimmin kuvattu sisätiloissa, kantautuu postipojan kadulla karjuminen videolle. Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen huonosti käyttäytyvä postinjakaja, sillä olemme nähneet lukuisia esimerkkejä paketteja heittelevistä työntekijöistä.