Papilla oli kiire katsomaan futismatsia – tällaista jumalanpalvelusta ei ole ennen nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Papit ovat muiden tavoin aivan tavallisia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista. Tämä tuli jälleen selväksi myös erään papin kirkossa järjestämästä sunnuntaimessusta, joka oli poikkeuksellisen lyhyt. Se nimittäin kesti vajaan minuutin ajan ja päätyi videolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sunnuntaina kuvatun videon alussa pappi Tim Christensen astelee Montanan Buttlessa seurakuntansa eteen ja tiedustelee ketkä haluaisivat syntinsä anteeksi. Ne oli lopulta anteeksiannettu yhdessä hujauksessa, minkä jälkeen pappi kertoi, että ehtoollista varten on viiniä tarjolla. Sitten hän esitteli kaapunsa alla olleen 459’ersin fanipaidan ja lähti kiiresti katsomaan 49’ersin ja Panthersin välistä NFL-ottelua.