Poliisikin ällistyi: Humalainen nainen luuli olevana Rautahammas?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alkoholin vaikutuksen alaisena ihminen saattaa kuvitella omaavansa uskomattomat voimat. Tämän takia monet joutuvatkin käsittämättömiin tilanteisiin humalassa ollessaan. Nyt uutisiin on päätynyt tositarina eräästä neitokaisesta, joka päätyi puremaan henkilöautoa.

Maistissa oleva Rhian Jeremiah haastoi riitaa kolmen tuntemattoman ihmisen kanssa kadulla baari-iltansa aikana. 23-vuotias Selina Day oli parkkeerannut kahden ystävänsä kanssa auton Lip Lick’n Chicken -ravintolan edustalle, ja yllättyi tilanteen saamasta käänteestä. Jeremiah iski nimittäin juttutuokion jälkeen raivoissaan hampaansa seurueen Fiat-autoon.

Hyökkäyksen uhrit kertoivat kuulleensa metallin kirskuntaa, kun naisen hampaat pureutuivat siihen. Poliisi löysi autosta hampaanjäljet, joiden korjaaminen maksaa yli 250 euroa. Lieventäviä asianhaaroja löytyi, sillä Jeremiah oli juuri vetäissyt kännit hukkuneen poikaystävänsä Simon Jonesin hautajaisissa, ja halusi mitä ilmeisimmin purkaa suruaan remuamiseen.

Nainen todettiin oikeudessa syylliseksi vahingontuottamiseen. Hän myönsi myös hyökänneensä kahden poliisin kimppuun heidän tullessa suorittamaan pidätystä. Rhian Jeremiah sai 12 kuukautta yhdyskuntapalvelua ja hänet määrättiin osallistumaan 20 tunnille, joilla pyritään ehkäisemään vastaisuudessa tapahtuvaa alkoholin väärinkäyttöä.