Näistä miehistä naiset haluavat yhden yön seksiseuraa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harva mies tahtoo kuvitella naistaan vieraan miehen kanssa. Kerroimme äsken kyselystä, jossa tiedusteltiin miesten unelmien kuuluisuuden henkilöä, jonka kanssa he yönsä mieluiten viettäisivät. Nyt naisten unelmamiehet saavat vuoronsa.

Femail Firstin mukaan aniharva mies antaisi naiselleen mahdollisuuden yhden yön juttuun kuuluisan miehen kanssa. Alennuskuponkiyritys Voucher Codes Pro kysyi naisilta, että kuka sitten olisi se kokeilemisen arvoinen julkisuuden henkilö. Voittajaksi äänestettiin monen neitokaisen päiväuni näyttelijä Ryan Gosling.

Toisena unelmien mies listalla komeilee oikeutetusti charmantti näyttelijä George Clooney ja kolmantena Brad Pitt. Jotta lista ei menisi liian tutuksi, ovat naiset valinneet neljänneksi suosituimmaksi sänkyseuraksi David Beckhamin. Räppäri Drake on listan viides ja lihaskimppu Hugh Jackman kuudes. Listalle pääsevät myös Tom Hardy, Will Smith, Ryan Reynolds ja Harry Styles.