Cara Delevingne sekoili bilereissulla Pariisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähti on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa taannoin järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Nyt hänet nähdään rannalla.

Cara kuvasi taannoin Riminin aurinkorannoilla The Face of an Angelia, mutta nyt hän on suunnannut Pariisiin. Siellä Cara lähti ystävineen juhlistamaan Pariisin muotiviikkojen tapahtumia, ja paparazzit saivat kuvattua hänet melko mielenkiintoisessa asussa.

21-vuotias Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.