Gwen Stefani esitteli raskausmuotonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Gwen Stefani piti menestyksekkään soolouransa jälkeen pitkään taukoa musiikkiuraltaan. Hänen ex-yhtyeensä No Doubt teki kuitenkin paluun muutama vuosi sitten, ja julkaisi uuden Push and Shove-albuminsa syyskuussa 2012.

Gwen Stefani on kuitenkin pitänyt sittemmin jälleen hieman taukoa musiikkiuraltaan, sillä hän odottaa parhaillaan kolmatta lastaan aviomiehensä Gavin Rossdalen kanssa. Nyt 43-vuotias tähti on jakanut Twitter-palvelussa kuvan vauvamahastaan. Otoksen perusteella lapsen syntymään ei enää ole kovinkaan pitkä aika.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten jälleen yhteen ja poptähti on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.