Kesätunnelma kotitoimistoon – tässä loistokas idea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhä useammalla ihmisellä on kotitoimisto, jossa tehdään joko etätöitä tai vastaavasti hoidetaan esimerkiksi kodin juoksevia asioita. Näin talvipakkasella moni haikailee kesää ja pehmeää hiekkaa. Justin Kemp on keksinyt ratkaisun, jolla kesätunnelmaa voi saada myös kotona talvipakkasella.

Kuva: Justin Kemp
Kuva: Justin Kemp

Massachusettsilainen Justin Kemp on keksinyt rakentaa työpöytänsä alle eräänlaisen sisähiekkalaatikon, jonka hän täytti pehmeällä hiekalla. Työnteko taitaa sujua melkoisen mukavasti, kun työpöydän äärellä voi riisua kengät ja työntää varpaat santaan. Kemp antoi idealleen nimen Surfing with the Sand Between My Toes. Miehen itsensä mukaan hiekalla on rauhoittava vaikutus. Lue lisää ja katso kuvat tästä.