Nainen voitto lotossa 400 000 euroa – veti kännit ja huuhtoi rahat vessanpöntöstä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lottovoitosta unelmoivat kaikki, mutta kuinka hyvää se lopulta tekisi suurimmalle osalle ihmisistä? Suuri yhtäkkinen rahamäärä voi saada hetkellisesti ihmisen sekoamaan. Joskus lopputulos on positiivinen, kuten eräällä miehellä, joka lahjoitti 31 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen.

Saksalaisen lottovoittajan käytös vaikuttaa sen sijaan pelkästään hölmöltä. Angela Maier -niminen nainen ei halunnut antaa rahoja muille tahoille, joten hän veti kännit ja huuhtoi 400.000 euron lottovoiton vessasta alas. Nainen kertoi tehneensä tämän, jotta rahat eivät menisi edesmenneen aviomiehen hoitomaksuihin.

Viiden shampanjapullon jälkeen rahojen huuhtominen ei tuntunut enää miltään. Hän repi 800 kappaletta 500 euron seteleitä ja veti vessanpöntön. Tämän jälkeen Maier väitti, ettei hänellä ollut enää mitään, millä maksaa maksua vaativalle hoitokodille. Oikeuden mukaan ei ollut laitonta tuhota lottovoittoa. Nainen suostui kuitenkin maksamaan 4.000 euroa hyvitystä jutun sopimiseksi, uutisoi Daily Mirror -lehti.