Miehet rakastavat naisen orgasmia: ”Kuin ylennys pomolta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehet voidaan jaotella karkeasti kahteen luokkaan. Ne, jotka ovat kiinnostuneita naisen orgasmista ja ne, jotka haluavat seksissä lähinnä tyydytystä itselleen. Antajat ovat vastuuntuntoisempia ja epäitsekkäämpiä uroksia, jotka tuntevat saavuttaneensa jotain, kun näkevät tyytyväisen hymyn nousevan lauenneen naisen kasvoille.

Women’s Health -sivuston mukaan kyseinen miestyyppi saa tilanteesta samanasteista tyydytystä kuin saadessaan pomolta ylennyksen töissä. Ajattelevainen kaksilahkeinen osaa arvostaa naisen nautintoa myös siksi, että orkku tuo pariskunnan lähemmäs toisiaan. Oksitosiini-hormoni lisää rakkauden tunnetta ja kasvattaa rakastavaisten yhteyttä toisiinsa.

Mies haluaa viihdettä, ja hän katselee jännityksestä kihisten orgasmin huipulle kohoavaa neitokaista. Moni uros voi kokea tilanteen erittäin kiihottavana, koska kyse on privaattiesityksestä vain hänelle. Mies nauttii paitsi visuaalisesta annista, myös voihkauksista ja ynähdyksistä, jotka kertovat tyttöystävän kihelmöivästä olotilasta.

Antajamies on yleensä uros, joka on rakastunut seksikumppaniinsa. Naisen onnella on hänelle merkitystä, ja seksi voi olla syvempi kokemus kuin pelkkä fyysinen yhtyminen. Mies haluaa antaa naiselle parasta, ja orgasmi tulee halvemmaksi kuin tavaroiden ostaminen. Neitokaisten seksuaalisuus ja kysy saada useita orgasmeja peräkkäin kiehtoo miestä. Hän haluaa opiskella kaiken tietämisen arvoisen oman naisensa seksuaalisuudesta.