Hulvaton viesti seurakunnan keittiössä Nokialla – mitä jääkaapissa onkaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu lähes päivittäin tietoja hulvattomista tahattomista mielleyhtymistä, joissa viestin kirjoittaja on ajatellut todennäköisesti ihan jotain muuta kuin mitä viestin lukija lopulta ymmärtää. Tänään Facebookissa on levinnyt Nokian seurakunnan julkaisema hauska kuva papin viestistä.

Julkaisu käyttäjältä Nokian seurakunta.

– Kastettavat ja maito jääkaapissa keskihyllyllä, viestissä kirjoitettiin.

Jouni-niminen pappi oli jättänyt seurakunnan keittiöön viestin, jonka voi tulkita monin eri tavoin. Todennäköisesti kastettavat viittasi kahviin kastettaviin herkkuihin, mutta kyseisessä ympäristössä se voidaan toki mieltää myös tarkoittamaan kirkossa kastettavia henkilöitä. Nokialla tuskin kuitenkaan säilytetään pikkulapsia jääkaapissa.