Tutkimus: Vaimon ylipaino ajaa miehen pettämään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Suomessa ja maailmalla on perustettu lukuisia verkkopalveluita palvelemaan ihmisiä, jotka aikovat olla parisuhteessaan uskottomia ja hakevat seksiseuraa muualta kuin oman kumppanin kainalosta. Nyt on selvinnyt ainakin yksi syy, miksi läheisyyttä haetaan muualta.

AshleyMadison.comin kysely paljasti, että vaimolle salakavalasti kertyneet liikakilot kannustavat miestä etsimään kiinteämpää kumppania muualta. Kyselyssä selviteltiin vaimojen ja rakastajattarien fyysisiä eroja sekä niiden vaikutusta suhteeseen. Suhteeseen ryhtyessä yli puolet miehistä oli valinnut naisen, jonka paino on 51 – 60 kiloa. Yli puolet kyselyyn vastanneista miehistä oli ollut pääsuhteessaan 10 vuotta tai enemmän.

Kyselyn mukaan tässä ajassa ainakin joka kolmas vaimo tai kumppani on kerännyt lisää massaa – keskimäärin kilon vuodessa. Puolet ilmoitti puolisonsa olevan nyt selkeästi ylipainoinen ja painavan vähintään 71 kiloa tai enemmän. Yli 60 prosenttia vastaajista ilmoitti naisen ihannekooksi S tai M. Tähän painoluokkaan kuuluu 51 prosenttia kyselyyn vastanneiden miesten rakastajista.

Kysyttäessä häiritsevien läskien pahimmasta sijainnista, kertoivat miehet kammoksuvansa eniten käsivarsien ylimääräistä rasvaa. Hyllyvät allit etoivat eniten 36 prosenttia kyselyyn vastanneista miehistä. Hyvänä kakkosena mainittiin vatsamakkarat, joita ei halunnut nähdä tai koskea 29 prosenttia miehistä. Pakararasvaa pelkäsi pettäjämiehistä vain 14 prosenttia.

Rakastajan ponnisteluja seksikkään vartalon eteen arvostetaan. Lähes 40 prosenttia miehistä ilmoitti salasuhteensa treenaavan varsinaista kumppania ahkerammin ja 70 prosenttia oli sitä mieltä, että rakastaja harjoittaa enemmän itsekuria syömisensä suhteen. Puolet vastaajista ilmoitti jatkavansa sivusuhdetta, vaikka vaimo tai kumppani laihduttaisi. 35 prosenttia kuitenkin kertoi keskittyvänsä siinä tapauksessa taas vaimoonsa, sillä hoikistuneen heilan kanssa sänkyhommat houkuttelevat jälleen. Joka kymmenes taas haluaisi vähintään palkita vaimon vaivannäön uskollisuudella.