Pamela Anderson riisui – video tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. 46-vuotias neitokainen on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan. Nyt lyhyttukkainen kaunotar tekee hyvää.

Splash
Splash

Pamela Anderson tunnetaan eläinten puolesta aktiivisesti kampanjoivana povipommina. Nyt Pamela on jälleen kiinnitetty PETA-järjestön kampanjaan, joissa hän on perinteisesti esiintynyt joko alastomana tai lähes alastomana. Niin tälläkin kerralla. Nyt viestinä on, että ihmisten tulee pitää lemmikit sisätiloissa Yhdysvalloissa riehuneen pakkasjakson aikana.

Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen. Viimeisimmän avioeron jälkeen hän harrasti seksiä Leen kanssa, mutta palasi viimein Solomonin kainaloon kaveriseksin merkeissä. Tämä johti lopulta siihen, ettei nainen edes kaivannut toisten miesten deittailua.

Splash
Splash