Näihin kaupunkeihin liittyy eniten rakkautta: ”39 prosenttia turisteista harrastaa seksiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastuminen saattaa tapahtua sekunnissa mitä yllättävimmässä tilanteessa. Yhtäkkiä vain toista tuijottaessa tajuaa ja tuntee ylimaallisen lämpimän ja pörröisen fiiliksen, että nyt sydän on totisesti onnesta sekaisin. Rakkautta ei voi selittää, sen voi vain tuntea. Osa ihmisistä etsii tunnetta koko ikänsä.

Mistä sitten etsiminen kannattaa aloittaa? Nyt on julkaistu Journey of Love -niminen tutkimus, jossa kerrotaan ihmisten tyypillisimmät rakkauselämään liittyvät kaupungit. Mikäli etsii itselleen pelkästään seksiseuraa ja villejä öitä ventovieraiden kanssa, kannattaa suunnata Ibizalle. Aurinkoinen bileparatiisi on listattu myös pettäjien suosikkipaikaksi, ja espanjalaiseen erotiikkaan heittäytyy 39 prosenttia Ibizalla vierailevista turisteista.

Mikäli etsii vain lomaromantiikkaa, soveltuu Venetsia siihen hyvin tunnelmaltaan ja ympäristöltään. Ikuiseksi rakkaudeksi sinetöityvä liitto saa sen sijaan alkunsa yhä useammin Pariisista, kun neljäsosa mieltää kaupungin sopivaksi kosintaan. Entäpä sitten, jos häät viettäisi ulkomailla? Paikan täytyy tietysti olla satumainen rakkauden rantahietikko, joita löytää esimerkiksi Malediiveilta.

Jos nyt kuitenkin käy niin ikävästi, että ero tulee ja sinkkupäivät ovat taas ajankohtaisia, suuntaa suurin osa naisista shoppailemaan. Parasta olisi, jos ostosreissu sijoittuisi New Yorkiin. Mikään ei poista sydänsuruja ja mielipahaa tehokkaammin kuin kaveriporukassa tehty reissu, Femail First lohduttelee.