Poni vaelteli kaupungilla – päätyi yllättävään paikkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkoon päätyy jatkuvasti hämmentäviä otoksia, joita voisi epäillä jopa kuvamuokkauksiksi. Nyt on Britanniassa Cardiffin kaupungissa bongattu eräs otos, joka on herättänyt katsojissa huvittuneisuutta Facebookissa.

Julkaisu käyttäjältä Spotted Cardiff.

Aamuviideltä napatussa kuvassa nähdään nimittäin poni, joka näyttää odottavan keskustan ottomaatin edessä. Monet kuvan nähneet pohtivat ihmeissään, miten eläin on ylipäätään päätynyt Cardiffin keskustaan. Osa heitti huulta siitä, että ”humalaisen” hevosen tulisi lähteä vain kotiinsa nuokkumasta.

Ponit ovat päätyneet Stara-otsikoihin aiemminkin, tosin hieman erilaisessa merkityksessä. Kerroimme nimittäin taannoin eräästä naisesta, joka kuvitteli olevansa poni. Kyseinen henkilö käytti huomattavan osan ajastaan hirnumalla ja laukkaamalla aitauksessa lateksiseen poniasuun ja kuolaimiin pukeutuneena.