Mitä ihmettä? Hevonen asuu talossa naisen kanssa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lemmikkieläimet eroavat muista kotieläimistä sillä, että ne usein asuvat talossa yhdessä isäntiensä kanssa. Joskus ihmiset valikoivat sisäeläimikseen erikoisia lajeja. Kerroimme taannoin eräästä amerikkalaisesta avioparista, joka kasvatti kahta biisonia talossaan.

Kuvat: Carsten Rehder

Nyt erään saksalaisen lääkärin uutisoidaan pitävän Nasar-lemmikkihevostaan kotonaan. Taannoin myllänneen hurrikaani Xaverin jälkeen tohtori Stephanie Arndt päätti, että turvallisin vaihtoehto olisi hoitaa eläintä omassa talossa. Naisen kuvia on päätynyt Imgur-palveluun, jossa hevonen tepastelee sisällä tämän olohuoneessa.

Otoksissa koni muun muassa maistelee mehua Ardntin tarjoamasta lasista. Se myös soittaa turvallaan sähköpianoa ja kurkistelee ulko-oven ikkunoista. Humoristisen hellyttävää, vaikkakin jutussa ei kerrota sitä, onko hevosella kissan hiekkalaatikkotyyliin oma jätösastiansa jossain päin taloa, vai tekeekö se tarpeensa ulos.