Nämä seksilelut ovat naisten makuun: ”Rakkauden ihmelaite”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eroottisia välineitä on yhtä moneen makuun kuin on naisiakin. Toiset pitävät mahdollisimman aidon näköisistä ja tuntuisista dildoista, kun osa vannoo nopeasti tärisevän pikkupupun nimeen. Kerroimme taannoin vinkkejä seksilelujen hankkimiseen liittyen.

Kuva: AnnSummers.com
Kuva: AnnSummers.com

Nyt Britannian suurin aikuisten eroottisia välineitä myyvä Lovehoney-kauppa on paljastanut parhaiten myydyt tuotteensa. Kuten arvata saattaa, ovat erilaiset vibraattorit myydyimpien listan kärkipäässä. Mukana on pientä ja somaa mallia, joten tästä voikin päätellä, että neitokaiset suosivat eniten minikokoisia ja huomaamattomia seksivälineitä.

Toki listalla komeilee myös muutama mahtipontinen rakkauden ihmelaite, kuten tärisevällä pupulla varustettu hieromasauva ja 18-senttinen pinkki ja vibraattorilla varustettu dildo. Myydyimpien naisten seksivälineiden joukossa on monen mielestä myös muita lantionpohjanlihaksia treenaavia tuotteita, kuten narulla varustetut geishakuulat. Treenipallojen pitäisi olla jokaisen naisen perusvaruste, sillä terveet sukupuolielimen lihakset vaikuttavat olennaisesti niin orgasmien laatuun kuin virtsan pidätyskykyyn.

seksilelu01122013

Seksilelujen hintalappu saattaa nousta helposti korkeaksi, sillä huippumerkkien tarjoama laatu myös maksaa. Lisäksi välineen ostamisessa kannattaa muistaa mahdollisten pattereiden ja puhdistusaineiden hankkiminen, jotta uuden lelun testiajo ei pääty jo ennen kuin ehtii alkaa. Mikäli oma budjetti ei riitä lempilelun hankkimiseen, kannattaa pyytää sitä lahjaksi. Vaihtoehtoisesti ystäviä voi ilahduttaa seksikaupan lahjakorteilla.