Batman kertoi koululaisille jymyuutisen – televisiolähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Yhdysvaltain Kentuckyssä sijaitsevan koulun rehtorista, joka päätti ilmoittaa oppilaitoksen olevan suljettu sääolosuhteiden takia erikoisella tavalla. Hän nimittäin jakoi uutisen laulamalla Queenin Bohemia Rhapsodya uusilla sanoituksilla.

YouTube
YouTube

Nyt Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa on pistetty vielä paremmaksi. Keskusteluohjelmassa Batman-ääninäyttelijänä tuoreessa LEGO Elokuva -animaatiossa työskennellyt Will Arnett saapui paikalle ilmoittamaan lukuisten koulujen olevan suljettuna kovan lumimyräkän vuoksi. Mies hoiti ilmoitukset tietenkin elokuvasta tutulla Yön Ritarin ylidramaattisella äänellä.

Will Arnett on LEGO Elokuva -animaation Batmanina toimimisen lisäksi tuttu lukuisista piirretyistä, elokuvista ja komediasarjoista. Yksi hänen kuuluisimmista rooleistaan on Suomessa MTV3 ja Sub-kanavien esittämässä Sukuvika-sarjassa.