Auts! Näinkin köpelösti voi parkourissa käydä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parkour – tuo hurjapäisten villikkojen laji. Monet kyseisen liikuntaharrastuksen omaksuneet nauttivat juoksemisesta, yllättävistä hypyistä ja laskeutumisista. Aina ei kaikki suju kuitenkaan suunnitelmien mukaan ja silloin päädytään törmäämään johonkin.

YouTube
YouTube

YouTube-videolle on koottu kivuliaita parkour-mokia, joissa nähdään, miltä se näyttää, kun temput menevät aivan pieleen. Virhearviointien ansiosta lennetään maahan, osutaan kivetykseen ja saadaan hieroa kipeinä kolottavia paikkoja.

Jotkut uskalikot yrittävät vielä jatkaa liikkumista senkin jälkeen, kun päätyvät loukkaamaan itsensä. Video saattaa saada myös katsojan kyseenalaistamaan parkourin idean. Kun paikat ovat mustelmilla, eikä tasapaino pysy, onko tässä enää mitään järkeä?