Pastori pyysi naisia riisumaan alusvaatteet: ”Parempi yhteys Herraan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain kirkosta, joka houkutteli seurakuntalaisia paikalle erikoisen arvonnan avulla. Arvonnasta pystyi voittamaan palkinnoksi aseen. Nyt Kenyan Daily uutisoi paikallisesta kirkonmiehestä, joka on pyytänyt kaikkia seurakunnan naisia riisumaan housunsa – Jumalan nimissä.

Pastori Reverend Njohi oli kehoittanut naisia saapumaan kirkkoon ilman alusvaatteita, jotta Kristus voisi vapaasti täyttää heidät ja siirtyä naisten kehoon. Hänen mukaansa naiset kärsivät liiasta vaatetuksesta ja mies järjesti jopa kokouksen asian tiimoilta kirkon päättävien tahojen kanssa. He keskustelivat, oliko naisten mahdollista saavuttaa vartalon täysivaltainen vapaus, mikäli päällä oli rintaliivit ja pikkupöksyt.

Pastori Njohin ehdotus meni läpi ja nyt seurakunnan naiset voivat vastaanottaa Jumalan paremmin ilman alusvaatteita. Sääntö koskee niin naisia kuin heidän tyttäriään, jotka osallistuvat sunnuntaisin jumalanpalvelukseen.