Teinitytön raju kosto: Tartuttaa HIV-viruksen 2 000 miehelle

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin on käsitelty oikeudessa tapauksia, joissa HIV-potilas on tietoisesti levittänyt hengenvaarallista virusta harrastaessaan suojaamatonta seksiä naisten kanssa. Nyt eräs teini-ikäinen kenialaistyttö on päättänyt levittää HIV-viruksen peräti 2.000 miehelle.

19-vuotias tyttö sai HIV-viruksen 22.9.2013 kotibileissä eräältä mieheltä, ja nyt hänen kostonsa on poikkeuksellisen raju. Hän harrastaa nykyisin suojaamatonta seksiä päivittäin keskimäärin neljän miehen kanssa. Kenyan Daily Post -lehden mukaan tyttö on onnistunut tartuttamaan oman kertomansa mukaan jo 324 miestä, ja tavoitteensa 2.000 tartunnasta hän tulee saavuttamaan ennen vuodenvaihdetta.

Nuori nainen kertoi lehdelle saaneensa tartunnan harrastaessaan juovuspäissään seksiä erään miehen kanssa ravintolaillan jatkobileissä. Mies kertoi käyttäneensä kondomia, mutta se osoittautui nopeasti valheeksi. Tyttö yritti itsemurhaa, ja nyt hän on päättänyt kostaa kohtalonsa miehille, jotka suostuvat suojaamattomaan seksiin.

– Hyväksyin kohtaloni ja päätin panna miehet kärsimään. Tiedän olevani kaunis ja sekä naimattomat että mainisissa olevat miehet tavoittelevat minua oikealta ja vasemmalta. Hautasin kiltin tytön ja minusta tuli paha tyttö. Tavoitteeni on levittää virusta niin paljon kun voin. En ole yhtään päivää harrastamatta seksiä. Yleensä minulla on neljä miestä päivässä, tyttö kertoi lehdelle.