Etsitkö elämänkumppania? Viides seksikumppani on Se Oikea

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jossain vaiheessa ihmisille tulee yleensä tarve asettua aloilleen ja rakentaa elämää eteenpäin vakituisen kumppanin kanssa. Auvoista eloa ei tarvitse pohtia tai pähkäillä sen suuremmin – rakastumisen tietää kyllä tunteesta. Nyt asiantuntijat paljastavat, että ihmisen viiden seksikumppani on Se Oikea.

Päätelmä on muodostettu 2.000 ihmisten antamien vastausten perusteella, josta suurin osa oli valmiina syvempään liittoon viidennen seksipartnerinsa kanssa. MSN-sivuston mukaan 25 prosenttia kyselyyn vastanneista oli myös sitä mieltä, että molemmilla osapuolilla tulee olla aiempia seksikokemuksia, vaikkakin viidesosa miehistä tahtoisi olla tulevan vaimonsa ensimmäinen sänkykaveri.

Seksi merkitsee miehille enemmän kuin naisille, kun 26 prosenttia uroksista ajattelee, että toimivassa suhteessa täytyy olla myös mainiota seksiä. Naisista vain 13 prosenttia ajattelee samalla tavalla. Totuus on kuitenkin usein se, että vasta erehdysten ja yritysten kautta oppii tunnistamaan aidon onnen.