Cameron Diaz yllätettiin yläosattomissa – paparazzi iski rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Cameron Diaz kertoi taannoin joutuneensa seksittömälle kuurille, kun ystävätär Gwyneth Paltrow ohjasti neitoa olemaan vuoden ajan selibaatissa. Parhaillaan Cameron nauttii hyvin ansaitusta lomasta Karibialla.

Eilen Diaz oli ystäviensä kanssa pulikoimassa rauhallisella rannalla, mutta seurue ei huomannut heitä kuvannutta paparazzia. Lopulta pahaa-aavistamaton supertähti päätti uskaltautua uimaan yläosattomissa, mutta samalla hän huomasi paparazzin kuvaamisen ja ehti estää intiimien paikkojen tallentumisen valokuviin.

40-vuotias Cameron Diaz paljasti viime vuonna Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa rakastavansa aikuisviihdettä ja katsovansa sitä mielellään hotelleissa. Tähti työskenteli taannoin ex-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa Bad Teacher -elokuvan parissa. Hän on seurustellut muun muuassa Alex Rodriguezin ja Jared Leton kanssa.