Aamuseisokki vaivaa? Näin voit silti virtsata

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Miehinen aamuerektio on monen ongelma päivän varhaisina tunteina. Siitä voidaan vääntää vitsejä ja kertoa erilaisia tarinoita miten seisokin on saanut laskemaan. Eniten miehet kamppailevat kuitenkin sen kanssa, miten pystyä virtsaamaan tuossa fyysisessä tilassa.

Nyt eräs Ben’s Tips sivustolla julkaistu kuvasarja kertoo vastauksen tähän kysymykseen. Siinä on esitelty erilaisia toimintavaihtoehtoja erektiosta kärsivälle miekkoselle. Virtsarakon tyhjennys onnistuu esimerkiksi odottamalla siittimen pehmenemistä.

Myös sammakko- ja Supermies-nimisistä asennoista voi olla apua. Ehdotukset eivät välttämättä ole käytännönläheisiä, mutta skenaarioiden pohtiminen saa kenet tahansa huvittumaan. Naiset voivat tuntea sympatiaa – heillä vastaavaa ongelmaa ei ole.