Nettideitit menivät pahasti pieleen: ”Ei ottanut pakkeja kovin hyvällä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deittien sopiminen internetissä ja sosiaalisessa mediassa yleistyy jatkuvasti Tinderin ja OkCupidin kaltaisten sovellusten kasvattaessa suosiotaan. Aina treffit aikaisemmin tuntemattoman kanssa eivät kuitenkaan mene odotetusti.

22-vuotias newyorkilainen nainen tutustui OkCupid-treffisivustolla nuoreen mieheen, jonka kanssa hän keskusteli parin viikon ajan. Lopulta kaksikko tapasi, mutta nainen ei treffien ja muutaman drinkin päätteeksi päätynyt lähtemään miehen mukaan. Mies seurasi naista metroon, ja heitti häntä päähän vesipullolla. Nainen onnistui pakenemaan, mutta huomasi miehen vieneen hänen puhelimensa.

Pakit saanut mies käytti puhelinta lähettääkseen viestejä naisen kavereille ja kirjautuakseen tämän OkCupid-tilille. Mies esiintyi naisena tämän deittisivulla, ja muun muassa vaihtoi naisen kuvat uusiin. Lisäksi hän väitti naisen olevan kiinnostunut kimppakivasta. Miehen nimi on poliisien tiedossa, ja he tutkivat parhaillaan tapausta.

– Ilmeisesti mies ei ottanut pakkeja kovin hyvällä. Hän käyttäytyi kuin pikkulapsi, tapauksen 22-vuotias, nimettömänä pysyttelevä nainen kommentoi New York Post -lehdelle.